Followers

KEROPOK LEKOR, KEROPOK KEPING, BUDU ----<-----<---@ FRESH FROM TERENGGANU


Fresh from Terengganu!!!!! From seberang takir with sedak sokmo.......heheeee

- KEROPOK LEKOR (ORI)
- KEROPOK LEKOR (CHEESE)
- KEROPOK KEPING (ORI)
- KEROPOK KEPING (SOTONG)
- BUDU TERENGGANU

Confirm sedap sokmo, makan sekali pasti nak lagi...


Kalau berminat..jangan malu-malu, jangan segan-segan...
 

Sebarang pertanyaan atau order melalui :-

Email : stylishgurly@yahoo.com
Fb : Zura Isabella
Mobile Phone : 019-3709368
WhatsApp : 019-7912070


Self Pick-up : Gombak, Danau Kota, Kuala Lumpur, Selangor (luar daripada kawasan ini, menggunakan khidmat pos laju sahaja)



Jom try dulu se, kalau tak sedap beri tahu kami, kami baiki lagi, tapi kalau sedap, beli lagi, jangan lupa beri tahu kawan-kawan juga... ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Baby Jumper


 
Zura baru beli baju ni untuk baby zura..Saiz dah betul utk 6 month, tapi rupanya cutting baju ni besar sgt, tak padan dengan baby. So baju ni memang sangat baru, baby tak pernah pakai langsung, baru sgt beli dalam hujung bulan Januari 2013. Harga tidak termasuk postage yer. Pos ke semenanjung RM 6, Pos ke Sabah/Sarawak RM 10.
 
Saiz : 6 month
Brand/Model : Baju Putih (Carter) Baju Merah (Teeny Weeny)
Harga Sebenar : RM 29 Sehelai
Harga Let Go : RM 26 Sehelai (Nego)
Pickup Place : Gombak
Contact Details : 019-3709368@ Email : stylishgurly@yahoo.com
Condition : 10/10

Luna Radiusite

Assalamualaikum

Zura terbeli 2 helai warna yang sama tudung Luna Radiusite ini. Kalau ada sesiapa yang berminat, boleh sms/call zura 019-3709368 @ email : stylishgurly@yahoo.com

Harga tetap sama seperti yang ditawarkan di radiusite RM55.00 (tidak termasuk postage). 

Alhamdulilah SOLD 

Dress Pink Grey


Dress Pink Grey
Condition : 9/10
Cod Place : Gombak/Taman Melati
Harga Asal: RM50
Harga Jual: RM30 (free postage)
 Email : stylishgurly@yahoo.com
Contact : 019-3709368

Shawl Bead Half Circle Kamila - Indiana Boutique


Assalamualaikum Ladies & Girls!!!

Ini juga antara tudung yang zura nak "let go" sebab tak match dengan baju yang ada dalam almari sekarang.  Zura beli tudung ni di blog online Indiana Boutique, dengan harga RM 91 (termasuk kos pengeposan), kalau tak percaya boleh klik link ni http://www.indianaboutique.com.  Tudung ni sama dengan tudung-tudung yang di jual oleh butik-butik online yang sangat glamour yang lain, yang berbeza ialah nama tudung.  Tudung ni memang "Hot Selling" mcm pisang goreng panas dekat blog ni. Zura nak "let go" dengan harga RM 85 sahaja (kos penghantaran adalah percuma), harga memang sangat istimewa... Sesiapa yang berminat, boleh Email, PM (Facebook) atau terus hubungi zura.

Sekian, terima kasih. :-))

Tudung Bawal 3 Tone - Chenta Sue Shoppie



Assalamualaikum ladies and girls!

Zura ada tudung Bawal 3 Tone ni yang nak "let go"..sbb salah beli warna, tak match juga dengan baju raya tahun ni. Zura beli tudung ni dgn Chenta Shue Shoppie  dengan harga RM 61 (termasuk kos postage). Zura nak "let go" dengan harga RM 56 shj (kos penghantaran percuma). Sesiapa yang berminat, boleh Email, PM (Facebook) atau terus hubungi zura.

Sekian, terima kasih. :-)) 

Alhamdulilah : Sold

Jubah, Blouse, Cardigan

RM 20
(Exclude Postage)
Size : M 
Status : Pre-Loved/Available
Condition : 95% Good


RM 20 
Size : Fit to M  - L
Status : Pre-Loved
Condition : 95% Good
(Exclude Postage)


RM 29
(Exclude Postage)
Size : Fit to S - M
Status : New/Available



RM 29
(Exclude Postage) 
Size : S
Status : New/Available




RM 150
(Exclude Postage)
Size : 40 @ L
Status : New/Available

Iklan/Pengumuman

Hai..dah lama zura tak udate blog ni.  Sebenarnya masih banyak barang2 yang zura nak let go, tp sebab tak der masa nak menangkap gambar, mengedit, melabel & post santek2..maka tergendalalah semuanyer... Ingat nak meniaga online ni tak banyak keje???!!! Lagi remeh taw...  Nak post gambar dalam online ni nak kena tangkap gambar dari semua sudut, nak bagi customer view puas hati, tak der la customer yg rasa mcm tertipu..OH!!! Tipah Tertipuuuuuuuuuu...!!!! or bila beli & parcel sampai..buka2 jer..tak puas ati..indah pandangan dari rupe... tak mo arr gitu.. InsyaAllah..kalau ada masa nnt, mmg nak mulakan balik projek menangkap & menayang gambar ni.  Antara barang2 yg zura nak let go wit reasonable price n yg semestinyer AWESOME!!!!! BAKUL HANTARAN, BAKUL TELOR CANTIK, KASUT, BAJU, BUKU, HIASAN RUMAH, SELENDANG & MACAM-MACAM LA... So pada sape2 yang berminat, nantikan update zura yer... so, jumpa lagieee.... Assalamualaikum...

Pre-Loved (Selendang)

RM 7.50 Sehelai (Termasuk Pos)

PLS 10

PLS 09

PLS 08

PLS 07

PLS 06

PLS 05

PLS 04

PLS 03

PLS 02


PLS 01

PreLoved..Kebaya, Kurung Kedah, Jubah, Baju Kurung

Reason of Selling : I'm going bigger & bigger..at the same time nak clear almari yg semakin penuh.. Dont worry..condition semua baju-baju 99% good..





Kebaya Labuh Biru Laut

shoulder/bahu 13" - 14"
chest/dada 32"
waist/pinggan 28"buttocks/punggung 34" - 36"
suitable for those who have 160 cm - 163 cm height
 

RM 45 (termasuk pos)





Jubah Moden

Saiz : S -M

RM 45 (termasuk pos/harga asal RM150)










Align Center















Baju Kurung Kedah Kain Benang Hitam

shoulder/bahu 13" - 14"
waist/pinggang 28"buttocks/punggung 34" - 36"
suitable for those who have 160 cm - 163 cm height


 RM 45 (termasuk pos/harga asal RM 85)



Casual Dress for XXL & XXXL at Affordable Price


Perfect Match!!!!!

Set ( SGB 49 & SGB 50)

RM 45

SGB 50


Brand :Scarlet


Size :16 (XL)


Available


RM 30


SGB 49


Brand : Scarlet


Size : 20


Available


RM 30

Perfect Match!!!


Set ( SGB 47 & SGB 48)


RM 65


SGB 48


Brand : Scarlet


Size : 14


Available


RM 35


Front View


Back View


At the bottom Skirt

SGB 47


Fabric : Stretchable


Brand : Scarlet


Size : 18 (XXL)


Available


RM 40

Perfect Match!!!!


Set ( SGB 45 & SGB 46)


RM 150


SGB 46


Brand : X Tent


Size : 20


Available


RM 40


Front View


Back View


SGB 45


Brand : Mixed Culture


Size : XXXL


Available


RM 120

SGB 44


Size : XXL


Available

RM 20


Men's Collection..



SGB 39

Size : M

Available

RM20




Back View



Front View

SGB 38

Size : 31

Available

RM 30



SGB 37

Size : M


Available

RM 25 (include postage)




SGB 36

Size : M


Available

RM70 Only (include postage)





SGB 35

Size : M


Available

RM25 Only (include postage)




SGB 34

Size : XXS


Available

Rm25 (include postage)





SGB 33

Kemeja Lelaki

Size : L

Available

RM40 Only (include postage)